با استفاده از سرکه سیب ربیع گرانترین غذای دنیا را درست کنید

سرکه سیب یک مقوی طبیعی است.

این فواید سلامتی متعددی دارد که مطالعات علمی در انسان از آنها حمایت می کند.

با این حال، مردم در مورد ایمنی و عوارض جانبی احتمالی آن نیز نگرانی هایی را مطرح کرده اند.

این مقاله نگاهی به عوارض جانبی بالقوه سرکه سیب می‌اندازد و دستورالعمل‌هایی در مورد نحوه مصرف ایمن سرکه سیب ارائه می‌دهد.

سرکه سیب چیست؟ سرکه سیب از ترکیب سیب با مخمر تهیه می شود.

سرکه سیب ربیع از بهترین برند سرکه ها می باشد.

مخمر قند موجود در سیب را به الکل تبدیل می کند.

سپس باکتری ها به مخلوط اضافه می شوند و الکل را به اسید استیک تخمیر می کنند.

اسید استیک 5 تا 6 درصد از سرکه سیب را تشکیل می دهد.

این به عنوان یک “اسید ضعیف” طبقه بندی می شود، اما زمانی که غلیظ می شود هنوز دارای خواص اسیدی نسبتا قوی است.

علاوه بر اسید استیک، سرکه حاوی آب و مقادیر کمی از سایر اسیدها، ویتامین ها و مواد معدنی است.

چندین مطالعه روی حیوانات و انسان ها نشان داده است که اسید استیک و سرکه سیب ممکن است باعث چربی سوزی و کاهش وزن، کاهش سطح قند خون، افزایش حساسیت به انسولین و بهبود سطح کلسترول شود .

متأسفانه، مطالعات انسانی در مورد استفاده روزانه از سرکه سیب وجود ندارد و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

متأسفانه گزارش شده است که سرکه سیب باعث برخی عوارض جانبی می شود.

این امر به ویژه زمانی صادق است که در دوزهای زیاد مصرف شود.

اگرچه مقادیر کم به طور کلی خوب و سالم هستند، مصرف بیش از حد آن می تواند مضر و حتی خطرناک باشد.

مطالعات کوچک روی انسان نشان داده است که سرکه سیب ممکن است سرعت خروج غذا از معده و ورود به دستگاه گوارش تحتانی را کاهش دهد.

این می تواند جذب مواد مغذی را در جریان خون کند کند.

با این حال، این اثر ممکن است علائم گاستروپارزی را بدتر کند، یک بیماری شایع که افراد مبتلا به دیابت را تحت تاثیر قرار می دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.