کارشناسان سلامت ما می گویند که گنجاندن گردو به عنوان بخشی از برنامه غذایی روزانه می تواند به شما در حفظ یک رژیم غذایی مغذی کمک کند.
گردو فله حاوی محتوای بالایی از اسیدهای چرب تک و چند غیراشباع است که یک منبع تغذیه مهم برای سلامت قلب است. این اسیدهای چرب سطح کلسترول بد (LDL) را در بدن کاهش می دهند.
سطح بالاتری از LDL معمولاً در شریانهای قلب ایجاد میشود و حتی آنها را مسدود میکند. این بعداً منجر به درد قلب می شود.
مطالعات نشان می دهد که مصرف حاد گردو و اجزای متعدد آن می تواند برای عملکرد اندوتلیال مفید باشد. این مطالعه همچنین تایید می کند که مصرف گردو کامل اثرات جدیدی بر انتقال معکوس کلسترول نشان می دهد.
علاوه بر این، امگا 3 موجود در گردو به کاهش خطر بیماری های قلبی کمک می کند. امگا 3 موجود در گیاهان و همچنین در گردو به نام ALA (اسید آلفا لینولنیک) شناخته می شود که با خطرات نسبتاً کمتری برای بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.
مطالعات اخیر تأیید می کند که مصرف روزانه گردو به عنوان بخشی از رژیم غذایی می تواند باکتری های ضروری روده را افزایش دهد و در نتیجه سلامت روده را به طور کلی بهبود بخشد.
برای حفظ سلامت مناسب روده، بدن شما نیاز به داشتن باکتری هایی دارد که باعث سلامتی می شوند. سهم رژیم غذایی یکی از عوامل محرک اصلی در ساخت میکروبیوتای روده در تمام طول عمر میزبان است.
ز این رو، حفظ یک رژیم غذایی مناسب که شامل غذاهایی مانند گردو برای حفظ سلامت روده باشد، مهمترین قدم در داشتن روده سالم است.
تحقیقی که در میان 42 شرکتکننده بین 30 تا 65 سال – که دارای اضافه وزن بودند، انجام شد، به مدت دو هفته در رژیم غذایی آمریکایی قرار گرفتند.
پس از این، شرکت کنندگان در سه رژیم غذایی تصادفی قرار گرفتند که در آن گردو یا روغن های گیاهی جایگزین چربی اشباع شده بودند. شرکت کنندگان هر رژیم غذایی را به مدت شش هفته دنبال کردند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.