این روغن بی رنگ و بی بو است که برای مصارف مختلفی استفاده می شود. در برخی موارد، روغن پارافین و روغن معدنی اصطلاحات مترادف هستند. در موارد دیگر، تفاوتهای ظریف و اغلب غیرقابل شناسایی در ترکیب و ویژگیها وجود دارد که تنها با تجزیه و تحلیل دقیق و دقیق این دو قابل تشخیص است.
روغن پارافین مایع یک روغن معدنی است و محصول فرعی تقطیر نفت خام است. این روغن شفاف، بی رنگ، بی بو و بی مزه است که عمدتاً از مشتقات آلکان با جوش بالا تشکیل شده است.
پارافین مایع (روغن معدنی با جوش بالا) مخلوطی از مشتقات آلکان با وزن مولکولی بالاتر است و دارای نامهای متعددی از جمله نوژول، روغن آدپسین، آلبولین، گلیمول، پارافین جامد دارویی یا ساکسول است. چگالی آن تقریباً 0.8 گرم بر سانتی متر مکعب است. در آب محلول نیست و به عنوان واکنش پذیری پایین شناخته شده است.
روغن پارافین و موم پارافین طیف گسترده ای از مصارف صنعتی، پزشکی و آرایشی را در دوران مدرن پیدا کرده اند. روغن پارافین مایع معمولا به دو شکل وجود دارد، روغن پارافین مایع با جوش بالا و روغن پارافین مایع با جوش کم.
با یادآوری اینکه روغن پارافین با جوش بالا و روغن پارافین مایع خوراکی با قدرت جوش (محدوده نفت سفید) وجود دارد، روغن پارافین مایع کاربردهای متعددی پیدا کرده است از تولید شمع تا تولید لوازم آرایشی یا محصولات زیبایی. چندین مورد از قابل توجه ترین کاربردهای روغن پارافین مایع هستند
به عنوان سوخت در لامپ های سوزان و به عنوان سوخت در بسیاری از نقاط جهان و شمع وارمر استوانه ای استفاده می شود. در این حالت، روغن معمولاً یک کسر نفت سفید با جوش بالا است و نباید برای اهداف دارویی استفاده شود.
به عنوان یک ملین این روغن توسط مجرای روده جذب نمی شود.
در ساخت پنی سیلین و یک عنصر مهم در بسیاری از کرم ها، پمادها و مومیایی های دارویی است.
در تولید رنگ، رنگ، رنگدانه، موم، پلی اتیلن و حشره کش ها.
به عنوان حلال و روان کننده در بخش صنعت.
در صنعت نساجی عمدتاً برای ریسندگی، بافندگی، و روغن کاری چرخ خیاطی.
در صنعت آرایشی و بهداشتی نیز برای تهیه تعدادی برلیانتین جامد و مایع، مرطوب کننده ها، کرم سرد و لوسیون ها و همچنین در محصولات آرایشی مانند رژ لب، بالم لب و کرم پودر.
در درمان پوست، به ویژه در درمان بثورات و اگزما پوشک و حفظ مواد ناپایدار یا واکنش پذیر.
پارافین مایع (دارویی) برای رفع مشکلات دستگاه گوارش استفاده می شود و بدون اینکه وارد بدن شود از دستگاه عبور می کند. در صنایع غذایی، جایی که روغن پارافین ممکن است موم نامیده شود، میتوان از آن به عنوان روانکننده در اختلاط مکانیکی استفاده کرد، برای اطمینان از اینکه نانها به راحتی در هنگام پخت آزاد میشوند و به عنوان پوششی برای میوهها یا سایر مواردی که نیاز به براق شدن دارند، از آن استفاده کرد. ” ظاهر برای فروش.
روغن پارافین (جوش در محدوده جوش نفت سفید) می تواند خطرات خاصی برای سلامتی ایجاد کند، به خصوص اگر استنشاق یا بلعیده شود و همچنین به دلیل قرار گرفتن در معرض پوست مکرر یا طولانی مدت.
استنشاق روغن پارافین می تواند مجاری تنفسی را تحریک کند و باعث سرفه، تنگی نفس و گاهی منجر به پنومونیت هیدروکربنی شود. از طرف دیگر، قرار گرفتن طولانی مدت پوست در معرض این روغن می تواند باعث تحریک پوست شود که می تواند منجر به
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.