بهترین گردو خیس بدون پوست روانه بازار شده است

استرس اکسیداتیو مدت هاست با کاهش شناختی مرتبط با افزایش سن، که منادی زوال عقل است، مرتبط بوده است.

مطالعات اپیدمیولوژیک مربوط به پیروی از الگوهای غذایی غنی از آنتی اکسیدان برای کاهش بروز اختلالات شناختی شواهد حمایتی برای فرضیه اکسیداتیو زوال شناختی ارائه می دهد.

گردو سرشار از آلفا لینولنیک اسید است که یک اسید چرب امگا 3 گیاهی است.

گردو همچنین دارای ترکیبات پلی فنلی بیشتری نسبت به هر نوع آجیل دیگری است.

برای خرید گردو خیس بدون پوست می توانید به خشکبار ها مراجعه کنید.

هم اسیدهای چرب امگا 3 و هم پلی فنول ها از غذاهای حیاتی مغز در نظر گرفته می شوند که ممکن است با استرس اکسیداتیو و التهاب، دو عامل زوال شناختی مقابله کنند.

از این رو، گردو می تواند تأثیر مفیدی بر شناخت داشته باشد.

گردو می تواند یک میان وعده مغذی و افزودنی دلچسب و لذیذ برای طیف گسترده ای از دستور العمل ها، از غذاهای پخته گرفته تا غذاهای خوش طعم باشد.

گردو منبع بسیار خوبی از چربی های اشباع نشده چندگانه است – چربی سالمی که می تواند سلامت قلب را تقویت کند و فواید دیگری نیز ارائه دهد.

انواع مختلفی از گردو وجود دارد، اما گردو انگلیسی رایج ترین آنهاست.

اطلاعات تغذیه زیر توسط USDA برای یک اونس (28 گرم) یا حدود هفت گردوی انگلیسی کامل یا 14 نصف ارائه شده است. 1

کالری: 183
چربی: 18 گرم
سدیم: 0.6 میلی گرم
کربوهیدرات: 3.8 گرم
فیبر: 1.9 گرم
شکر: 0.7 گرم
پروتئین: 4.3 گرم
منیزیم : 44.9 میلی گرم
ویتامین B6 : 0.2 میلی گرم
فولات : 27.8 میکروگرم
کربوهیدرات ها
یک وعده گردو تنها حاوی حدود 3.8 گرم کربوهیدرات است.

مقدار بسیار کمی از آن نشاسته (0.017 گرم) و مقدار کمی شکر طبیعی (0.7 گرم) است.

بیشتر کربوهیدرات موجود در گردو از فیبر سالم (1.9 گرم) به دست می آید.

شاخص گلیسمی تخمینی گردو 15 است که آنها را به غذایی با گلیسمی پایین تبدیل می کند.

بار گلیسمی یک وعده گردو 1 تخمین زده می شود.

بار گلیسمی هنگام پیش بینی تأثیر یک غذا بر قند خون، اندازه سهم را در نظر می گیرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.