دستور العمل زیر برای ترشی گوجه گیلاسی شوید با طعم شوید، سیر و برگ بو است. شوید و سیر طعم را اضافه می کنند، در حالی که برگ بو مکمل طعم و تانن است که به ترد ماندن ترشی ها کمک می کند.شما می توانید چاشنی خشک شده را بدون به خطر انداختن ایمنی این دستور تهیه کنید.
به راحتی می توانید ادویه های خشک اضافی را به شیشه تعویض کنید یا اضافه کنید تا ترشی های طعم دار مختلف ایجاد کنیدگوجه سبز ترشی شیرین 1 فنجان شکر را به آب نمک اضافه کنید و دانه های شوید را با 1 قاشق چای خوری دانه خردل، 1/2 قاشق چای خوری دانه کرفس را بریزید.
سپس2 توت فلفل دلمه ای و 3 میخک کامل جایگزین کنید.ترشی کردن ساده ترین راه برای تبدیل آن گوجه فرنگی های آخر فصل و نارس به چیزی خوشمزه است. با این دستور العمل کنسرو کردن، نحوه نگهداری گوجه سبز ترشی را یاد بگیرید.

در پایان تابستان، با کاهش نور روز و خنک شدن شب ها، بوته های گوجه فرنگی شروع به کند شدن می کنند. غالباً یک دسته گوجه سبز روی انگورها وجود دارد که هیچ شانسی برای رسیدن و رسیدن قبل از اولین یخبندان ندارند.اگر در پایان فصل باغبانی با تعداد زیادی گوجه سبز نارس گیر کرده اید.
این دستور گوجه سبز ترشی را امتحان کنید.تنها با چند ماده ساده و تجهیزات اولیه کنسرو، می توانید این ترشی گوجه فرنگی شوید را در شیشه های قابل نگهداری نگهداری کنید و در تمام طول سال از آنها لذت ببرید. این فرآیند نسبتاً ساده است.
ما شما را از طریق هر مرحله راهنمایی میکنیم تا بتوانید با اطمینان قدم خود را بسازید.ترشی یکی از ساده ترین چیزهایی است که در خانه درست می شود و راهی عالی برای طعم دادن به وعده های غذایی شماست.
به عنوان مثال، ترشی گوجهفرنگی سبز را میتوان مستقیماً از شیشه به عنوان غذای جانبی برای شام سرو کرد یا به سالاد زمستانی اضافه کرد. علاوه بر این، می توانید برگرها، هات داگ ها، ساندویچ ها و بسته بندی ها را به همان شکلی که دوست دارید خرد کرده و با قاشق بریزید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.