تاریخچه خوراکی خوردن ماهی تن به عنوان ساشیمی چندان طولانی نیست. از آنجایی که ماهی تن ماهی سریع حرکت می کند.
هنگام صید و قرار دادن در کشتی به راحتی می توان به دلیل کمبود اکسیژن از بین رفت و کمبود فناوری تبرید مانند یخ سازی برای حفظ تازگی وجود دارد.
با این حال، پس از جنگ جهانی دوم، یخچال ها به سرعت افزایش یافت و تولید یخ افزایش یافت و در حوالی زمان توسعه فناوری تبرید و فناوری حمل و نقل، امکان خوردن ماهی تن صید شده و تن ماهی شیلتون 180 گرمی در ژاپن وجود داشت.
با افزایش تقاضا از میزان تولید، یک غول ژاپنی افزایش یافت. شرکت الکترونیک واردات ماهی تن منجمد، چشم بزرگ، آلباکور و ماهی تن زرد باله را از ایالات متحده با همکاری خطوط هوایی ژاپن (JAL) آغاز کرد.

غیر از ساشیمی، به عنوان یک تاریخ خوراکی، کنسرو است، اما با کاهش صید ساردین در غرب، تعداد زیادی از آنها صید شد، اما تاریخ این است که ماهی تن که فایده ای نداشت، شروع به کنسرو کردن بی رویه کرد.
ماهی تن آبی باله و ماهی تن درشت چشم عمدتاً برای ساشیمی و ماهی تن ماهی بونیتو و آلباکور عمدتاً برای کنسرو استفاده می شود. ماهی تن زردپر برای ساشیمی یا کنسرو استفاده می شود.
از نظر اندازه، ماهی تن آبی باله بزرگترین است و پس از آن ماهی تن درشت چشم و ماهی تن زرد باله و پس از آن ماهی تن آلباکور و اسکاپ جک قرار دارند. ماهی تن اسکیپ جک برای تهیه کاتسووبوشی استفاده می شود.
اول از همه، بزرگترین ویژگی ساشیمی ماهی تن آبی این است که بسیار روغنی است. در مورد ساشیمی معمولی، تا زمانی که متعصب نباشید، تشخیص تفاوت بین این ماهی و آن ماهی آسان نیست، یا اینکه تشخیص طعم واقعی ساشیمی که می خورید دشوار است.
در مورد ساشیمی ماهی تن آبی، حتی اگر ساشیمی را به خوبی نمیشناسید، میتوانید به وضوح گوشت قرمزی را ببینید که توجه شما را به خود جلب میکند و بافت فوقالعاده چربی و منحصربهفردی که با قرار دادن آن در بدنتان فوراً احساس میکنید.
دهان از نظر قسمت تفاوت هایی دارد، اما به خصوص در مورد قطعات روغنی و مرغوب، مانند ماهی های دیگر جویدنی نیست و هنگام جویدن، شبیه گاز گرفتن کره است.
در واقع، وقتی آن را روی گریل کباب می کنید، می بینید که برخلاف گوشت ماهی معمولی، بسیار نزدیک به گوشت کباب شده است، اما با این وجود، طعم بی نظیر ماهی را به خوبی حس می کنید.
با این حال، اگر طعم ماهی تن آبی و ماهی تن را با هم مقایسه کنید، تفاوت واضحی وجود دارد و اگر ماهی تن شکمی و ماهی تن بلبلی بخورید، احساس می کنید که چاقی ماهی تن درشت چشم کم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.