همه کباب پزها به مراقبت و نگهداری منظم نیاز دارند تا بتوانند بهترین عملکرد را داشته باشند، بنابراین یادگیری نحوه تمیز کردن گریل ضروری است.
وقتی نوبت به بررسی اینکه کدام نوع دستگاه گریل کاراجا راحتتر تمیز میشود، منقلهای فولادی ضدزنگ و گازی اغلب در بالای صفحه قرار میگیرند. کبابهای زغالی میتوانند خیلی سریع کثیف شوند و باید خاکسترهای قدیمی را بردارید و دور بریزید همیشه صبر کنید تا کاملا خنک شوند.
بهترین ابزار برای تمیز کردن گریل عبارتند از: یک برس سیمی با پرزهای فولادی ضد زنگ محکم برای رندههای گریل، یک اسفنج یا پارچه برای قسمتهای دیگر گریل و برخی حتی یاد گرفتهاند که چگونه از پیاز برای تمیز کردن گریل استفاده کنند!
برای ایمنی مطلوب مواد غذایی، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها(در برگه جدید باز می شود) (CDC) توصیه می کند، “سطوح کار، ظروف، و گریل را قبل و بعد از پخت و پز بشویید.”
مزایا: برخی از گریل های برقی را می توان در داخل خانه استفاده کرد و برخی دیگر را باید در فضای باز استفاده کرد. آنها به سرعت گرم می شوند و نیازی به نگهداری زیادی پس از کباب ندارند.
معایب: کوره های برقی داخلی کوچک هستند. اگر یک کباب پز در فضای باز دارید که به برق نیاز دارد، مانند یک گریل گلوله های چوبی، به یک پریز در فضای باز نیاز دارید که ممکن است در ایده آل ترین (یا ایمن) ترین مکان کباب پز قرار نگیرد.
گریل گلوله چوب
مزایا: گوشت ها آبدار، لطیف، دودی و کاملاً طعم دار با گریل گلوله چوبی ظاهر می شوند. هنگامی که دما را روی یک گریل گلوله چوب تنظیم می کنید، گریل آن دما را برای شما حفظ می کند، بنابراین توجه شما می تواند جای دیگری باشد. اگر به آشپزی با چوب علاقه دارید، بهترین فرهای پیتزا را دوست خواهید داشت .
معایب: این نوع کباب پزها برای عملکرد به برق نیاز دارند، بنابراین شما به یک پریز خوب در مکانی امن در خارج از منزل نیاز دارید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.