به لطف این تحلیل ها، ما قادر خواهیم بود زیتون و یبوست تصمیمات استراتژیک بگیریم و تاریخ های مختلف برداشت زیتون را تعیین کنیم. همین زیتون می تواند روغن هایی با 3 نوع میوه ای متفاوت تولید کند.
میوه سبز: زیتون ها بین اواخر مهر تا اوایل نوامبر برداشت می شوند و هنوز سبز هستند. در این زمان، زیتون هنوز حاوی روغن کمی است، اما روغن موجود با ارزش است، زیرا در عطرها و آنتی اکسیدان ها بسیار متمرکز است.
بنابراین برای تولید این شهد گرانبها به مقدار زیادی زیتون نیاز است. اسانس واقعی زیتون، روغن استخراج شده دارای طعم گیاهی و علفی است که مورد استقبال دوستداران بزرگ روغن زیتون است.
میوه میوه ای “با زیتون های بالغ”: از اواسط آبان تا پایان آبان برداشت می شود، زیتون ها در زمان تبدیل شدن چیده می شوند. روغن بین 4 تا 10 روز پس از برداشت استخراج می شود.
این مانند یک شراب عالی با بلوغ بسیار کنترل شده ساخته می شود: عدم وجود اکسیژن، رطوبت و نور. هر روز باید دمای هر پالکس را رعایت کرد تا آنهایی که به دمای بهینه رسیده اند، یک به یک تریتور ارسال شوند.
میوه رسیده: از اواخر نوامبر تا اوایل ژانویه برداشت می شود، زیتون ها به خوبی تبدیل شده اند و بیشتر بنفش هستند. روغن بلافاصله پس از برداشت فشرده می شود، نرم تر و کمتر آتش می گیرد.
برخی از رویدادها می توانند برداشت زیتون را تسریع کنند، مانند پیش بینی سرمازدگی یا نیش مگس برای مثال. اگر سوراخ هایی در زیتون دیدید به این معنی است که مگس داخل آن لانه می کند و در این مواقع بهتر است برای جلوگیری از اکسید شدن زیتون فورا برداشت کنید.
معمولاً به عنوان درخت زیتون شناخته می شود، بومی منطقه مدیترانه است و یکی از قدیمی ترین گونه های درختی است که میوه آن، زیتون نیز نامیده می شود، و محصولات جانبی آن مانند زیتون و روغن زیتون دارای از لحاظ تاریخی به عنوان اساس تغذیه برای جمعیت های بومی در این منطقه خدمت کرده است.
زیتون سفره یک محصول غذایی است که از فرآوری میوه زیتون به دست می آید. زیتون های سفره ای از سبزیجات تخمیری مهم رژیم مدیترانه ای هستند و مطابق با دستورالعمل های هرم زیتون، آجیل و دانه ها باید هر روز در مقدار متوسطی از 1-2 قسمت مانند یک مشت مصرف شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.