شکلات تخته ای کیلویی (انگلیسی مشترک المنافع) یا آب نبات (برخی از گویش های انگلیسی آمریکایی) شیرینی حاوی شکلات است که همچنین ممکن است حاوی لایه ها یا مخلوط هایی باشد که شامل آجیل، میوه، کارامل، نوقا و ویفر می شود.
به شکلات تخته ای که به راحتی شکسته می شود، تبلت نیز گفته می شود. انواع مختلفی از مارک های شکلات تخته ای به فروش می رسد.
یک نمونه محبوب یک نوار اسنیکرز است که از نوقا مخلوط شده با کارامل و بادام زمینی تشکیل شده است که با شکلات شیری پوشانده شده است.
اولین شکلات جامد که به تولید رسید توسط J. S. Fry & Sons of Bristol، انگلستان در سال 1847 ساخته شد. شروع به تولید یکی از آن در سال 1849 کرد.
در سال 1866، یک نوار شکلات پر به نام Fry’s Chocolate Cream، اولین شکلات تخته ای بود که به صورت انبوه تولید شد. در سال 1912، خوشه گو گو اولین نوار ترکیبی تولید انبوه بود.
این شامل گل ختمی، نوقا، کارامل، و بادام زمینی بوداده بود.[3] در برخی از انواع استانداردهای برچسبگذاری انگلیسی و مواد غذایی، اصطلاح نوار شکلات برای میلههای شکلات جامد، با آب نبات برای محصولات با مواد اضافی استفاده میشود.
مجموعه گسترده ای از اسنک های شکلاتی مشابه یا مکمل های غذایی با منابع افزوده شده پروتئین و ویتامین ها، از جمله نوارهای انرژی، نوارهای پروتئینی و گرانولا تولید می شوند.
در بسیاری از انواع زبان انگلیسی، شکلات تخته ای به هر قنادی که حاوی شکلات باشد اطلاق می شود. در برخی از لهجههای انگلیسی آمریکایی، فقط میلههای شکلات جامد به عنوان تخته شکلات توصیف میشوند با عبارت آب نبات به عنوان یک اصطلاح گستردهتر استفاده میشود.
که شامل میلههای شکلات جامد، میلههای ترکیب شکلات با مواد دیگر، و میلههای بدون شکلات است. در کانادا در حالی که اصطلاح تخته شکلات معمولاً برای میلههایی استفاده میشود که شکلات را با سایر مواد ترکیب میکنند، فقط میلههای شکلات جامد را میتوان به عنوان نوار شکلات برچسبگذاری کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.