مصرف خیارشور ماهگون برای شما خوش شانسی به ارمغان می آورد

چه چیزی طول کشید تا ترشی کلاسیک درست کنم؟ همانطور که مشخص است، ترشی شوید خانگی ساده، آسان و خوشمزه است.

آنها پروژه کوچک تابستانی کاملی هستند، اگر حتی بخواهید آن را اینطور بنامید.

این ترشی ها بعد از کمی خنک شدن در یخچال (حداکثر یک ساعت) آماده می شوند و تا چند هفته نگهداری می شوند.

این ترشی ها تند و با طراوت، خوب و ترد هستند و طعم تازه ای به باغ ارائه می دهند.

آنها من را به یاد ترشی های Claussen یا Grillo می اندازند – اما آنها حتی بهتر هستند.

خیارشور ماهگون از خوشمزه ترین میان وعده ها به شمار می رود.

خلاصه، من عاشق این دستور ترشی یخچال هستم و فکر می کنم شما هم باشید.

این ترشی ها با مواد ساده درست می شوند.

شما به سرکه (من طعم ملایم سرکه برنج را ترجیح می دهم)، شوید تازه (از لحاظ فنی اختیاری، اما خوشمزه)، چند حبه سیر و چند چاشنی اصلی نیاز دارید.

مقداری شیرین کننده نیز به آن اضافه کردم – به اندازه ای که لقمه سرکه را قطع کنم.

این ترشی‌ها به طور قطعی تند هستند و به منطقه «نان و کره» نزدیک نیستند.

با این حال، سطح شیرینی کاملاً به شما بستگی دارد.

این ترشی ها هم خیلی شور نیستند، اما کاملاً چاشنی هستند.

آنها کاملاً مناسب هستند – برای همبرگر، برای میان وعده و غیره عالی هستند.

شما می توانید از این دستور برای تهیه هر شکل ترشی استفاده کنید، بسته به اینکه چگونه خیار خود را برش می دهید. 

برش های نازک زودتر از نیزه های ضخیم طعم کاملاً ترشی خواهند داشت (حدود یک ساعت در مقابل سه ساعت).

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.