منبع خوب از پکتین فیبر کاهش دهنده کلسترول میوه خشک آلو است و نشان داده شده است.
که کلسترول سرم را هم در موش ها و هم در انسان کاهش می دهد. تینکر و همکاران دریافتند که مردان با هیپرکلسترولمی خفیف پس از مصرف 100 گرم آلو خشک
در روز، کاهش کلسترول تام و LDL را تجربه کردند. تینکر و همکاران بیشتر نشان دادند که فیبر آلو خشک به طور قابل توجهی کلسترول پلاسما و کبد را در موش های
تغذیه شده با کلسترول کاهش می دهد. آلو خشک همچنین منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها مرجع هالورسن، کارلسن، فیلیپس، بون، هولت، جاکوبز و بلومهوف 10،
رفرنس میلر، ریگلهوف، مارکوارت، پراکاش و کانتر20 با محتوای آنتی اکسیدانی مشابه زغال اخته و مشابه یا بسیار بیشتر است.
نسبت به کشمش، بسته به روش سنجش. عصاره آلو خشک و عصاره آب آلو حاوی مقادیر قابل توجهی از ترکیبات فنلی آنتی اکسیدانی است که مشخص شده
است. اکسیداسیون LDL را در شرایط آزمایشگاهی مهار می کند.
مرجع اسید نئوکلروژنیک و اسید کلروژنیک، دو پلی فنل اصلی در آلو خشک، نشان داده شده است که به عنوان جاذب کننده قوی سوپراکسید عمل می کنند مرجع
دونوان، مایر و واترهاوس21، مرجع ناکاتانی، کایانو، کیکوزاکی، سومینو، کاتاگیری و میتانی22.
بنابراین، مصرف آلو خشک ممکن است در کاهش پیشرفت آترواسکلروز مفید باشد.
هدف از مطالعه حاضر تعیین این بود که آیا رژیم غذایی حاوی آلو خشک به شکل پودر به دفع راحت مدفوع کمک می کند.
میتواند پیشرفت آترواسکلروز را در فاقد تغییر دهد، بر سطح چربی خون تأثیر بگذارد و نشانگرهای استرس اکسیداتیو و التهاب را تغییر دهد.
ترکیبات فنلی موجود در پودر آلو خشک همانطور که قبلا توضیح داده شد استخراج شد.
کیم مرجع، چون، کیم، مون و لی مقدار کمی از عصاره با حجم مساوی از آب مقطر دیونیزه رقیق شد.
مخلوط در 4 درجه سانتیگراد در 12000 گرم به مدت 20 دقیقه سانتریفیوژ شد و مایع رویی در دمای 20 درجه سانتیگراد تا تجزیه و تحلیل ترکیبات فنلی کل نگهداری
شد. مقدار دیگری از محلول عصاره با گاز نیتروژن تبخیر شد، با آب دیونیزه شده بازسازی شد و برای تجزیه و تحلیل اسیدهای نئوکلروژنیک، کلروژنیک، کریپتکلروژنیک و
کافئیک توسط HPLC استفاده شد، همانطور که بعدا توضیح داده شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.