با زندگی در یک منطقه بیابانی غذا، خرید پولکی زعفرانی کنجدی شیرینی راحت تر است.
این را به این دلیل میگویم که افراد کمدرآمد برای یافتن غذایی که محدودیتهای غذایی آنها را برآورده میکند مشکل دارند و شیرینیها همیشه ارزان هستند.
این بدان معناست که خرید غذاهای شیرین برای افراد کم درآمد نسبت به غذاهای ارگانیک تازه مقرون به صرفه تر است.
میگویند: «حدود 15 درصد کالری در رژیم غذایی بزرگسالان آمریکایی از قندهای اضافه میآید.»
این حدود بیست و دو قاشق چایخوری شکر اضافی در روز است.
همه این دسرها در دراز مدت پیامدهای عمده بسیاری را برای ما به همراه خواهند داشت.
بسیاری از افراد به دلیل نحوه غذا خوردن چاق هستند. اضافه وزن خطرناک است و حتی می تواند منجر به شرایط کشنده شود.
دانشگاه یوتا از یک موش برای آزمایش قند استفاده کرد. در طول پنجاه و هشت هفته مطالعه، موش ها 25 درصد قند بیشتری در رژیم غذایی خود خوردند.
آنها به این نتیجه رسیدهاند که موشهایی که رژیم قندی داشتند، احتمالاً بیشتر میمیرند.
محتوای بیشتری را نشان میدهنداین شیرینی ها می توانند سلامت ما را به سمت دیابت، بیماری های قلبی و سرطان ها در آینده هدایت کنند.
بسیاری از دسرهای شیرین قند خون و تری گلیسیرید ما را افزایش می دهند.
تری گلیسیرید نوعی چربی در خون است. اگر فردی مبتلا به دیابت یا بیماری مرتبط با دیابت باشد، به دلیل قند در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی قرار خواهد گرفت.
به گفته ریچل جانسون، استاد تغذیه در دانشگاه ورمونت در برلینگتون، «آنچه می دانیم این است که قندهای اضافه شده شما را در معرض خطر بالاتری برای پروفایل
ضعیف چربی قرار می دهد. نیمرخ چربی ضعیف خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را افزایش می دهد.
افراد دیابتی باید از خوردن دسرهای زیاد خودداری کنند.
علاوه بر دیابت، اکثر آمریکایی ها به دلیل کالری زیاد از طریق غذاهای شیرین، مشکلات طولانی مدت سلامتی دارند.
فردی که شیرینی را دریافت می کند، فیبر، ویتامین یا مواد معدنی دریافت نمی کند. این باعث پیشرفت حیاتی سلامت او می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.